Известие

Collapse
No announcement yet.

НЯКОЛКО ПРОБЛЕМА...АМАН ВЕЧЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

К'во ревете толкова незнам.Като всяка кола на 10-15 години си е каруца и винаги нещо ше тропа,скърца,стържи и тн.Вманиячавате се
    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

никой не реве братле бъркаш нещо
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Отговорът се крие в убоволствието да шофираш Алфа всичко устанало е на заден план
        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
        sigpic

Comment

Напълно съм съгласен за удоволстието, но при положение, че ви чакат ремонти за 500-600 лв. всичко се променя. Моята алфа съм я карам 11 000 и сега ме чака точно такъв ремонт, при положение че не броя смяна на масло и филтри, на които също им е дошло времето. Истината е, че или колите са ни много крехки или в италия са скъсани от каране, без да бъдат подържани. За наше голямо съжаление това е реалността
          Alfa Romeo 145 1.4 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от svetlinst Покажи съобщение
            Напълно съм съгласен за удоволстието, но при положение, че ви чакат ремонти за 500-600 лв. всичко се променя. Моята алфа съм я карам 11 000 и сега ме чака точно такъв ремонт, при положение че не броя смяна на масло и филтри, на които също им е дошло времето. Истината е, че или колите са ни много крехки или в италия са скъсани от каране, без да бъдат подържани. За наше голямо съжаление това е реалността
            Зависи от коя част на Италия е вкарана-ако е от южна Италия изобщо не е подържана.Ония карат до дупка.Имам приятели които се занимават с внос на коли на Горубляне и от тях го знам.Моята е от там и маслото беше черно(незнайно от кога не беше сменяно) и цялата беше разтропана.

Comment

Колега не се ядоавай! Като караме стари коли така ще е, се ще има нещо да се разваля и да се прави. Пък и не само италианките са проблемни. Аз смених мойта с ауди и пак си е вкарване в разходи, че и по-големи дори. А най-лошото е че напоследък ме е хванала носталгията по алфата и съм почнал да събирам пари и за една алфа! кеф цена няма!
              Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
              Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Дано да не си предизвикам лош късмет,
                карам трета Алфа Ромео, вече 6+ години и не съм имал неразрешим промлем или
                проблем който е нормално да го има всяка кола от съответния набор.
                имат някои слабости, които са всеизвестни и се наричат дори "Консуматив".
                За съжаление още не съм срещал кола, която да смятаме за нова и да и се радваме, а тя всъщност изкарала два живота. Не ни остава нищо друго, освен да се надяваме да са с по-малко болести.
                Поздрави!
                sigpic
                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от marrrto Покажи съобщение
                  Колега не се ядоавай! Като караме стари коли така ще е, се ще има нещо да се разваля и да се прави. Пък и не само италианките са проблемни. Аз смених мойта с ауди и пак си е вкарване в разходи, че и по-големи дори. А най-лошото е че напоследък ме е хванала носталгията по алфата и съм почнал да събирам пари и за една алфа! кеф цена няма!
                  така си е кеф цена нямадолу горе като жените и те са за кеф а и винаги имат нужда от вложения по тях.ама пък кефа си кеф
                  Alfa romeo GTVex
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                    така си е кеф цена нямадолу горе като жените и те са за кеф а и винаги имат нужда от вложения по тях.ама пък кефа си кеф
                    да бе така е ама тая кола ми харчи колкото цял харем.аз предпочитам 10 жени отколкото една кола

Comment

Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщение
                      да бе така е ама тая кола ми харчи колкото цял харем.аз предпочитам 10 жени отколкото една кола
                      така ами и аз ги обичам много жените то алфата си е кеф ама предпочитам да си легна вечер до жената от колкото в колата
                      Alfa romeo GTVex
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                        така ами и аз ги обичам много жените то алфата си е кеф ама предпочитам да си легна вечер до жената от колкото в колата
                        а има и трети вариянт.СЪС ЖЕНАТА ВЪВ КОЛАТА

Comment

Working...
                        X